KOIRAKOULU 2020

Koirakoulu kokoontuu lokakuussa sunnuntaisin klo 12.00. Poikkeuksena su 11.10. jolloin ei ole koirakoulua. Jos koronaepidemia aiheuttaa muutoksia tilanteeseen, ilmoitamme myös siitä verkkosivuilla ja facebookissa.

Treenaamme 30–40 minuuttia koiramäärästä riippuen. Koirakoulun paikkana on raviradan kentän keskialue, jossa on hyvin tilaa harjoitella. Jokaisen tulee huomioida vallitsevat ohjeet ja suositukset turvallisen kokoontumisen suhteen. Koirakouluun EI SAA tulla sairaana.

Kaikille  avoin koulutus on tarkoitettu eri ikäisille, rokotetuille koirille sosiaalisten taitojen vahvistamiseen ja perusasioiden opetteluun pienryhmässä. Vaihtuvia ohjaajia eri harrastusryhmistä. Ei ennakkoilmoittautumista, tervetuloa!
Huom. Juoksuiset nartut eivät pääse mukaan koirakouluun.

_____________________________

TOKO-KOULUTUS SU 11.10.2020

Koulutus on tarkoitettu alokasluokkaan tähtääville koirakoille ja ohjaajille. Koulutuksessa käydään läpi alokasluokan liikkeet ja niiden kouluttaminen. Mukaan mahtuu 4–5 koiraa, voi olla myös pentu.

Koulutuksen hinta 10 euroa. Ilmoittautuminen ja tiedustelut 5.10. mennessä: tuula.pullinen@phnet.fi

Kouluttajana on Vuokko Malk, jolla on useampi tottelevaisuusvalio. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan osallistujille.

Järj. Heinolan Palvelus- ja Seurakoira ry

KOULUTUSTA OHJAAJILLE
Jos olet kiinnostunut kouluttautumaan lajisi parissa, ota yhteyttä!
Tiedustelut ja yhteydenotto: tuula.pullinen(a)phnet.fi.

_____________________________

RAVIKIN VUOROT
Ravirata on HPSK:n käytössä ulkokaudella tiistaisin klo 15-21, torstaisin klo 16-21, perjantaisin 16-21 ja sunnuntaisin klo 11-13 ja 15-18.

Hallikaudella treenit ovat ryhmäkohtaisesti Lahdessa. Tarkemmat tiedot harjoitusajoista ryhmien ohjaajilta.