KOIRAKOULU 2020

Koirakoulu kokoontuu syyskaudella tiistaisin klo 18.00 raviradalla. Ensimmäinen kerta on tiistaina 11.8. Jos koronaepidemia aiheuttaa muutoksia tilanteeseen, ilmoitamme siitä verkkosivuilla ja facebookissa. Treenaamme 30–40 minuuttia koiramäärästä riippuen.

Koirakoulun paikkana on raviradan kentän keskialue, jossa on hyvin tilaa harjoitella. Jokaisen tulee huomioida vallitsevat ohjeet ja suositukset turvallisen kokoontumisen suhteen. Koirakouluun EI SAA tulla sairaana.

Kaikille  avoin koulutus on tarkoitettu eri ikäisille, rokotetuille koirille sosiaalisten taitojen vahvistamiseen ja perusasioiden opetteluun pienryhmässä. Vaihtuvia ohjaajia eri harrastusryhmistä. Ei ennakkoilmoittautumista, tervetuloa!
Huom. Juoksuiset nartut eivät pääse mukaan koirakouluun.

_____________________________

AVOIMET TOKOTREENIT

Toko/tottelevaisuustreenit HPSK:n jäsenille raviradalla ti 7.7. ja ti 14.7. klo 18. Tule mukaan harjoittelemaan omatoimisesti tai ryhmässä, mainio tilaisuus esim. häiriötreenille!

KOULUTUSTA OHJAAJILLE
Jos olet kiinnostunut kouluttautumaan lajisi parissa, ota yhteyttä!
Tiedustelut ja yhteydenotto: tuula.pullinen(a)phnet.fi.

_____________________________

RAVIKIN VUOROT
Ravirata on HPSK:n käytössä ulkokaudella tiistaisin klo 15-21, torstaisin klo 16-21, perjantaisin 16-21 ja sunnuntaisin klo 11-13 ja 15-18.

Hallikaudella treenit ovat ryhmäkohtaisesti Lahdessa. Tarkemmat tiedot harjoitusajoista ryhmien ohjaajilta.