TOKO
voi tarkoittaa kahta asiaa: TOttelevaisuusKOulutus tai TOttelevaisuusKOkeet.
Tottelevaisuuskoulutus parantaa koiran ja omistajan välistä suhdetta. Koulutus opettaa koiralle hallittua käyttäytymistä yllättävissäkin tilanteissa. Koulutuksissa opetetaan koiran omistajia kouluttamaan omaa koiraansa hyvän koirankäsittelytaidon mukaisesti.

Seurassamme järjestetään koulutusta koirakoulussa ja kurssimuotoisena resurssien puitteissa. Lisäksi kilpailevat koirakot treenaavat ilman vetäjää ja heille järjestetään ohjattua koulutusta pari kertaa vuodessa.

Toko-asioista voi tiedustella Satu Rutaselta.
Lähetä sähköpostia.

Rally-Toko

Tottelevaisuuskoulutuksen rennompi vaihtoehto. Rally-Tokossa suoritetaan rata, joka koostuu erilaisista tehtäväkylteistä. Neljä taitotasoa antaa haastetta jokaiselle ohjaajalle ja kaikenlaisille koirille. Rally-Toko on koirakon iloista yhteistyötä parhaimmillaan!

Harjoitusvuoro ravikilla on kesäkaudella torstaisin klo 17.30. Ryhmästä sovitaan tarkemmin koirakoiden mukaan. Myös aloittelevat ovat tervetulleita. Lomakaudella heinäkuussa ja elokuun alussa harjoitukset vain erillisestä ilmoituksesta. Lokakuun alusta harjoitukset ovat Lahdessa maksullisessa sisähallissa vuorolle ilmoittautuneille (omatoimitreenit).

Rally-Toko-asioissa opastaa Päivi Kaikkonen, laita sähköpostia.