RALLY-TOKO

Tottelevaisuuskoulutuksen rennompi vaihtoehto. Rally-Tokossa suoritetaan rata, joka koostuu erilaisista tehtäväkylteistä. Neljä taitotasoa antavat haastetta jokaiselle ohjaajalle ja kaikenlaisille koirille. Rally-Toko on koirakon iloista yhteistyötä parhaimmillaan!

Kesäkaudella harjoitusvuoro on ravikilla. Ryhmistä sovitaan tarkemmin koirakoiden tason mukaan. Myös aloittelevat ovat tervetulleita. Lomakaudella heinäkuussa harjoitukset vain omatoimisesti. Syys–lokakuussa harjoitukset siirtyvät sisälle. Harjoitushalli on maksullinen ja ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen. Myös omia vuoroja voi varata, jos vapaita vuoroja löytyy.

Ryhmät täynnä! Kursseja järjestetään mahdollisuuksien mukaan.

Voit tiedustella lisää:
Marianna Pettersson
Lähetä sähköpostia

Linkki Palveluskoiraliiton sivuille tässä.

TOKO
voi tarkoittaa kahta asiaa: TOttelevaisuusKOulutus tai TOttelevaisuusKOkeet.
Tottelevaisuuskoulutus parantaa koiran ja omistajan välistä suhdetta. Koulutus opettaa koiralle hallittua käyttäytymistä yllättävissäkin tilanteissa. Koulutuksissa opetetaan koiran omistajia kouluttamaan omaa koiraansa hyvän koirankäsittelytaidon mukaisesti.

Yhdistyksessämme järjestetään arkitoko- ja toko-koulutusta kurssimuotoisena kysynnän mukaan. Säännöllisesti harjoittelevaa tokoryhmää ei tällä hetkellä ole – koirakot treenaavat omatoimisesti. Yhdistyksen harjoitushalli soveltuu tokoharjoitteluun hyvin.