Heinolan Palvelus- ja Seurakoira ry on perustettu vuonna 1948. Alunperin seura perustettiin palveluskoiria varten, mutta nykyisin toiminta on monipuolista rotuun katsomatta. Seuramme tarjoaa koulutusta mm. nose workissa, tottelevaisuudessa ja agilityssä. Myös näyttelykoulutusta järjestetään sitä kaipaaville. Järjestämme vuosittain kilpailuja tilanteen mukaan. Perinteinen kaikkien rotujen näyttely järjestetään yhdessä Heinolan Metsästysyhdistys ry:n kanssa aina elokuussa.

Tervetuloa mukaan seuratoimintaan!

Liity jäseneksi
Jotta voit osallistua HPSK:n ohjattuun toimintaan ja harjoituksiin, tulee sinun olla jäsenemme (poikkeuksena kaikille avoin koirakoulu).

Heinolan Palvelus- ja Seurakoira ry:n jäseneksi voit liittyä täyttämällä  jäsenanomuksen vieressä olevasta linkistä.

Jäsenmaksut 2021:

– 20 € / varsinainen jäsen
– 15 € / perhejäsen
– 15 € / nuorisojäsen (alle 15-vuotias)
– liittymismaksu 20 € uusille jäsenille

Huom. Maksu vasta sitten, kun saat hallituksen puollon hakemuksellesi.

Jäsenenä saat:
– mahdollisuuden osallistua HPSK:n järjestämille kursseille ja harjoituksiin
– etusijan HPSK:n järjestämille kursseille, joille otetaan myös muiden seurojen edustajia
– mahdollisuuden käyttää harjoituskenttää vakioaikojen ulkopuolella, ns. vapaat harjoitukset.